Kapcsolat

Solymári bemutatótermünkben minden termék megtalálható. Látogasson el hozzánk! Egyeztessen időpontot telefonon, vagy emailen.

Telefon:+3630 563 4279

Hagyjon üzenetet,
visszahívjuk!

E-mailt küldök

2083 Solymár, Kosár utca 9.

TÉRKÉP

Házhozszállítási feltételek


Általános tudnivalók

13.000 Ft feletti rendelés esetén:

INGYENES a házhozszállítás illetve csomagküldés BUDAPEST egész területén és az alább felsorolt településekre, szállítási idő: 1-3 nap
Solymár, Pilisszentiván, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Csobánka, Nagykovácsi.

További településekre:
Dunabogdány, Visegrád, Dömös településekre a legközelebbi "ingyenes település" határától számítunk fel 70 Ft/km-es házhozszállítási díjat.

További környező településekre kérje egyedi árajánlatunkat!

13.000 Ft alatti rendelés esetén a feni településekre vagy postázzuk (a feltételeket lásd lent a vidéki rendeléseknél), vagy házhozszállításnál maximálisan 900 Ft-ot - a postaköltséggel megegyező árat - számítunk fel szállítási díjként.

Házhozszállítás esetén, kívánságára több terméket is megmutatunk, így tényleg kiválaszthatja az Ön számára legjobban tetsző darabot.
A személyes házhozszállítás előnye, hogy közvetlenül tudunk tanácsot adni a helyes felfüggesztéssel kapcsolatban.
A szállítás időpontját - mely lehet a hét bármelyik napja, beleértve hétvége is - e-mailen (info@terra-brasil.hu) vagy telefonon (06/30/563-4279) egyeztetjük.


VIDÉKRE

24.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a csomagküldés az ország egész területére, szállítási idő: 2-3 nap

24.000 Ft alatti rendelés esetén:

Utánvétellel, vagy előre utalással (postai időgarantált csomagban), szállítási idő 2-3 nap, ára: 900 Ft
Számlaszám:
Bratex Bt.
Magnet Bank
16200137-00119074


A vásárló és eladó jogai a vásárlástól való visszalépésnél

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél szolgál. A terméket a számlával együtt eredeti, sértetlen állapotban kell visszajuttatnia telephelyünkre (Bratex Bt., 2083 Solymár, Madách u. 27) alatti címünkre. A Bratex Bt. (Terra-Brasil Függőágyak) kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú, új állapotú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. A termék visszajuttatásáról ügyfelünknek kell gondoskodnia!

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Bratex Bt.kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat - a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően -, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Minden jog fenntartva © 2004-2020 Terra-Brasil Webáruház